Елена

Учител

Елена Жаблянова е художник-илюстратор. Завършила е НУИИ „Илия Петров“ и НБУ, специалност Анимационна режисура. Работи като илюстратор на учебници, учебни помагала и детски книжки. Занимава се с маслена живопис и акварел. Обича работата с деца и новите  предизвикателства.

Габриела

Учител

Габриела Донева е възпитаничка на Американския колеж в София, по образование актриса. Тя завършва в Лондон специалност “Театър и творческо писане” в университет, както и “Актьорско майсторство” в театрална академия. Специализира “Актьорско майсторство за кино” в Лос Анджелис, а по-късно продължава кариерата си в Лондон като кастинг агент. Габриела работи с 500 таланти - модели и актьори, както деца, така и възрастни. През лятото на 2019 се връща обратно в родната си София, за да работи в сферата на изкуството. Понастоящем се занимава със сценарий и учителска дейност.

Елена

Учител

Елена Ляпева e преподавател по танци. Завършва ВСУ „Черноризец Храбър” (международен департамент по филмово изкуство, специалност художествена и приложна Фотография), СУ „Св. Климент Охридски” (факултет по журналистика и масова комуникация) и клуб по спортни танци „Сириус”. Професионален Опит ОДЗ „Жар птица” – преподавател по танци 68 СОУ „Академик Никола Обрешков” – преподавател по танци НЧ „Възраждане 1928” – помощник треньор в КСТ „Сириус”, преподавател по танци и хореограф Фестивал на танцовото изкуство, организиран от ССНЧ – член на журито